Državno natjecanje u stolnom tenisu

Muška stolnoteniska ekipa naše škole u sastavu : 1- Mislav Posavec, 2- Hrvoje Martinec, 3- Roko Rožić i 4-Jan Pocrnčić pod vodstvom Miroslava Komara mag.cin., plasirala se na državno natjecanje koje se održalo u Poreču.

U dramatičnom meču izgubili smo od Sportske gimnazije Zagreb , i to od 1., 2. i 4. rangiranog igrača u državi. Naš Mislav je u prvom meču pobijedio 1. igrača države i dao nam nadu, međutim, ostali igrači bili su prejaki i izgubili smo u dramatičnoj završnici. Svi u dvorani gledali su naš meč i navijali za nas i rekli kako je to bilo finale prije finala. Jedan od dokaza kako u sportu nije sve uvijek pravedno je činjenica da su se dvije najjače ekipe turnira našle već u eliminacijskoj skupini. Momci su se borili kao lavovi, a čak nas ni nepovoljan ždrijeb organizatora nije mogao pokolebati. Hrabro smo zastupali našu školu i županiju i izašli uzdignute glave s borilišta.

Čestitali smo boljoj ekipi i najavili im da dogodine dolazimo ponovo. Pišući ovo, moram spomenuti kako mi se srce steže i žao mi je naših momaka. Ali, to je sport, prepun uspona i padova. Dignut ćemo se kao ikar iz pepela i vratiti se.

Miroslav Komar, mag.cin.

 

Bookmark the permalink.

Odgovori