e-Twinning – The green therapy

Učenici 3.b razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša pridružili su se međunarodnom e-Twining projektu „The green therapy“. Cilj projekta je upoznavanje ljekovitih svojstava biljnih eteričnih ulja te primjena ulja kod liječenja dijabetesa. Tijekom projekta učenici su predstavili svoju zemlju i školu, a tijekom zajedničkih aktivnosti istraživali su ljekovitost eteričnih ulja. Učenici koji sudjeluju u projektu su: Marta Šuštić, Marta Pišković, Špoljarec Lara, Klancir Sebastian i Piljek Angelina, mentor učenicima je Irena Futivić koja je ujedno i član projektnog tima.

 
 
 
Učenici su prezentirali svoju školu kratkim videom koji možete vidjeti na poveznici.

https://www.canva.com/design/DAExv1ivyIM/vuMhUp6WcSTEE9W6Uoj9ww/watch?utm_content=DAExv1ivyIM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Tijekom dva mjeseca učenici su sudjelovali na raznim aktivnostima, a čitav sažetak projekta možete vidjeti u zajedničkoj prezentaciji na poveznici.

https://read.bookcreator.com/ib669c6MDtebJrTQ66n7FfTNBlr1/Qyl3Mw-_T8CI31kgXYe-iA

 

15.7.2022.

Čast nam je obavijestiti Vas da je naša škola nagrađena Europskom oznakom kvalitete za izvrsnost rada u eTwinning projektu „Green therapy“.

To znači da je naš rad, rad naših učenika i naše škole prepoznat na najvišoj europskoj razini!

Kao rezultat, dobili smo certifikat  Europske oznake kvalitete  (European quality label),  te će naš projekt biti prikazan na Europskom portalu na www.etwinning.net.

Čestitamo nastavnici Ireni Futivić te svim sudionicima projekta.

Comments are closed.