e-Twinning – The green therapy

Učenici 3.b razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša pridružili su se međunarodnom e-Twining projektu „The green therapy“. Cilj projekta je upoznavanje ljekovitih svojstava biljnih eteričnih ulja te primjena ulja kod liječenja dijabetesa. Tijekom projekta učenici su predstavili svoju zemlju i školu, a tijekom zajedničkih aktivnosti istraživali su ljekovitost eteričnih ulja. Učenici koji sudjeluju u projektu su: Marta Šuštić, Marta Pišković, Špoljarec Lara, Klancir Sebastian i Piljek Angelina, mentor učenicima je Irena Futivić koja je ujedno i član projektnog tima.

 
 
 
Učenici su prezentirali svoju školu kratkim videom koji možete vidjeti na poveznici.

https://www.canva.com/design/DAExv1ivyIM/vuMhUp6WcSTEE9W6Uoj9ww/watch?utm_content=DAExv1ivyIM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Tijekom dva mjeseca učenici su sudjelovali na raznim aktivnostima, a čitav sažetak projekta možete vidjeti u zajedničkoj prezentaciji na poveznici.

https://read.bookcreator.com/ib669c6MDtebJrTQ66n7FfTNBlr1/Qyl3Mw-_T8CI31kgXYe-iA

 

15.7.2022.

Čast nam je obavijestiti Vas da je naša škola nagrađena Europskom oznakom kvalitete za izvrsnost rada u eTwinning projektu „Green therapy“.

To znači da je naš rad, rad naših učenika i naše škole prepoznat na najvišoj europskoj razini!

Kao rezultat, dobili smo certifikat  nacionalne oznake kvalitete te je projekt predložen i za europsku oznaku kvalitete  koju dodjeljuje  Središnja organizacija za potporu (CSO). 

Projekt je prepoznat i na europskoj razini te je ocijenjen i europskom oznakom kvalitete. 

Hvala učenicima koji su sudjelovali u projektu te su svojim radom i kreativnošću doprinijeli realizaciji projekta.

Čestitamo nastavnici Ireni Futivić te svim sudionicima projekta.

Comments are closed.