Prijevoz

PRIJEVOZ UČENIKA, ŠKOLSKA GODINA 2017./2018.- VAŽNO!!!!

Molimo Vas da svi pažljivo proučite priloženu dokumentaciju i informacije iz MZOiS glede nove odluke u državnoj subvenciji srednjoškolskog prijevoza (NN 76/16).

Posebno molimo sve učenike putnike da vode računa o propisanim kriterijima za ostvarivanje prava na subvencionirani prijevoz, te isto tako provjeriti da li je potvrda koju ste isprintali ona od 75% ili ste greškom isprintali i popunili onu do 100%.

Potvrde za prijevoz učenika se ovjeravaju u administraciji škole.

Molim učenike putnike da ne nose u administraciju prazne i neispunjene P O T V R D E za ostvarivanje prava na sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske od 4. kolovoza 2017. godine. Potvrda mora biti popunjena, sa svim traženim podacima. OIB i razred – odjeljenje treba biti obavezno uneseno.

POTVRDA 75% – sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza učenika sš

POTVRDA 100% – sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza učenika sš

Odluka Županije o financiranju prijevoza

Informacija Župana o financiranju prijevoza

Odluka Ministarstva o kriterijima i načinu financiranja prijevoza

Upute o načinu provođenja Odluke o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za šk.god. 2017.-2018.

 

Uputa za prijevoz učenika u mjesecu lipnju i srpnju 2017. godine:
Uputa za prijevoz učenika sš za razdoblje siječanj - lipanj 2017.
PRIJEVOZ UČENIKA, ŠKOLSKA GODINA 2016./2017.
NOVI MODEL SUFINANCIRANJA PRIJEVOZA UČENIKA

Prijevoz maturanata, učenika upućenih na dopunski rad i učenika koji pohađaju praktičnu nastavu/vježbe/stručnu praksu – lipanj 2016. godine

Comments are closed.