Prijevoz

PRIJEVOZ UČENIKA, ŠKOLSKA GODINA 2019./2020.- VAŽNO!!!!

Molimo Vas da svi pažljivo proučite priloženu dokumentaciju i informacije iz Ministarstva znanosti i obrazovanja glede nove Odluke o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za školsku godinu 2019./2020. (NN 81/2019 od 30. kolovoza 2019.).

Posebno molimo sve učenike putnike da vode računa o propisanim kriterijima za ostvarivanje prava na subvencionirani prijevoz, te isto tako provjeriti da li je potvrda koju ste isprintali ona od 75% ili ste greškom isprintali i popunili onu do 100%.

Potvrde za prijevoz učenika se ovjeravaju u administraciji škole.

Molimo učenike putnike da ne nose u administraciju prazne i neispunjene  P O T V R D E  za ostvarivanje prava na sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza na temelju spomenute Odluke Vlade Republike Hrvatske od 30. kolovoza 2019. godine. Potvrda mora biti popunjena, sa svim traženim podacima. OIB i razred – odjeljenje treba biti obavezno uneseno.

POTVRDA 75% – sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza učenika sš

POTVRDA 100% – sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza učenika sš

info župan subvencija prijevoza srednjoškolaca 19-20

Upute o načinu provođenja Odluke o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prievoza redovitih učenika srednjih škola za šk.god. 2019.-2020.

 

 

 

 

Comments are closed.