Online predstavljanje fakulteta

25. Smotra sveučilišta u Zagrebu ove godine će se zbog epidemiološke situacije održati od 19. do 21. studenog 2020. u virtualnom okruženju pod nazivom Smotr@ i pod motom Klikni s faksom!

Iz tog će razloga biti otvorena podstranica “Smotr@” unutar postojeće mrežne stranice http://smotra.unizg.hr/ koja će služiti kao središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu.

Fakulteti  akademije Sveučilišta u Zagrebu predstaviti će se u virtualnom okruženju, a otvaranje Smotre, njezino zatvaranje i dio programa predstavljanja prenositi će se uživo putem sveučilišnog YouTube kanala (raspored predstavljanja biti će objavljen na mrežnim stranicama Smotre) kako bi se učenici upoznali s aktivnostima sastavnicama Sveučilišta o kojima nema informacija u brošurama, na mrežnim stranicama ili društvenim mrežama.

Cilj Smotre jest pružanje cjelovitih informacija o studijskim programima, uvjetima studiranja, nastavku karijere i snalaženju na tržištu rada, a namijenjena je prije svega učenicima završnih razreda srednjih škola.

 

Bookmark the permalink.

Odgovori