Dodjela 17. Oscara znanja – nagrada našoj Klari Mihovilić

Najznačajnija nagrada u obrazovanju Oskar znanja održat će se se 24. rujna 2021. godine u 18 sati. Nagradu će dobiti 231 učenik koji su osvojili 1. mjesto na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu, a za pobjedu na međunarodnim natjecanjima Oskarom znanja bit će nagrađena 83 učenika.

To će biti druga online dodjela Oskara znanja. Agencija za odgoj i obrazovanje priprema posebnu emisiju posvećenu najboljim hrvatskim učenicima i učiteljima, a prijenos možete pratiti uživo putem  YouTube kanala i na Facebook stranici Oskar znanja.

U emisiji Oskar znanja 2021. gostovat će brojni oskarovci, najbolji mladi fizičari, povjesničari, debatanti, likovnjaci, plesači i glazbenici. Kroz njihove zanimljive i uspješne priče pokazat ćemo kako rade, uče i stvaraju izvrsni hrvatski učenici, kako im pomažu mentori, obitelji, škola i obrazovni sustav te što im pobjeda na državnim i međunarodnim natjecanjima znači za nastavak obrazovanja i karijere.

U studiju će u ime ministra znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovana Fuchsa gostovati državni tajnik Tomislav Paljak i dr. sc. Dubravka Brezak Stamać, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje.

Skulpturu Oskara znanja i pohvalnicu dobiti će i Klara Mihovilić, učenica 4.b razreda  Gimnazije A.G. Matoša Zabok koja je osvojila 1. mjesto na Državnom natjecanju iz biologije u kategoriji znanja. Čestitamo Klari koja je svoju nagradu zaslužila svojim radom i trudom. Učenicu je pripremala njezina mentorica Ana Culej, prof.

Popis dobitnika dostupan je na https://www.azoo.hr/17-oskar-znanja-odrzat-ce-se-24-rujna-2021/

Bookmark the permalink.

Odgovori