Upisi 2013.14.

LINKOVI ZA NEKE DODATNE PRIJAVE :

Anketa za nove učenike 1. razreda odjela jezične i PM gimnazije.

DSD jezična diploma (više o aktvinostima polaznika DSD-a na podstranicama Commenius.)

 

9.7.2013.

Drage učenice i učenici, još jednom čstitamo na upisu!

Formirana su odjeljenja A i B razreda opće gimnazije. U prilogu možete pogledati popise svih razreda (a,b,j,pm).

ODJELJENJA

8. 7.2013.

Poštovane učenice i učenici, čestitamo vam na upisu!

A i B odjeljenje opće gimnazije nastojat ćemo formirati najranije tijekom utorka. Molimo za strpljenje jer kvalitetno formirana odjeljenja vežu za sobom dobar raspored jezika i izbornog predmeta te općenito  kvalitetan raspored u školi.

Za učenike jezičnog odjeljenja – savjetujemo da ne morate nužno kupovati udžbenike 1. i 2. jezika za prvi tjedan nastave.

Hvala.

 

26. lipnja 2013.

Poštovani učenici, nakon službenih rang lista i rezultata upisa formirat ćemo odjeljenja A i B razreda opće gimnazije.

Molimo vas za strpljenje jer nam servis upisi.hr. još ne pruža sve podatke iz vaših konačnih prijava. Vaši kompletni podaci nam trebaju zbog što racionalnijeg rasporeda u dva opća razreda. U rasporedu ćemo uvažavati i vaše mjesto stanovanja, ali to ne može biti primarni kriterij. Hvala na razumijevanju i uvažavanju.

 

26. lipnja 2013.

Drage učenice i učenici, danas se vaš odabir polako zaključava. Vjerujemo da će svi na kraju biti zadovoljni mogućnošću upisa jednog od željenih odabira, bez obzira o kojem se prioritetu radilo.

Molimo one koji su birali JEZIČNU I PRIRODOSLOVNO – MATEMATIČKU GIMNAZIJU da nakon  što vide da su na rang listi “predodređeni” za konačan upis ispuniti kratku anketu vezanu uz FAKULTATIVNU nastavu trećeg jezika za JEZIČNU tj. drugog za PM gimnaziju.

Naglašavamo da se fakultativna nastava bira na godinu dana te da se kasnije može napraviti reizbor/tj. odustati. Vaš odgovor nam će biti vrijedan radi  kvalitetnog organiziranja nastave i rasporeda na vrijeme. Unaprijed hvala.

Ankete:

JEZIČNA

PRIRODOSLOVNO – MATEMATIČKA

 

 

 

 

 

Kandidatkinje i kandidati uza upis u GIM AGM, ovdje možete naći osnovne informacije o upisima.

Najvažnije je dobro poručiti ODLUKU O ELEMENTIMA I KRITERIJIMA ZA IZBOR KANDIDATA ZA UPIS U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2013./2014.

Pratiti stranicu upisi.hr preko koje se prijavljujete za upis.

Pratiti informacije na ovoj našoj pod-stranici vezano uz specifičnosti upisa u gimnaziju (razina stranih jezika, fakultativna nastava i slično). O specifičnostima vas obavještavamo kada testni sustav upisi.hr profunkcionira.

PRILOZI:

Prezentacija GIM AGM 2012.2013.

Letak GIM AGM 2012.2013.

Dan Otvorenih vrata škole  je 10. svibnja 2013. od 10:30 do 13:30. Nadamo se da će zainteresiranima razrednici i ravnatelji opravdati izostanak s nastave da možete posjetiti naš Dan za vas.

FAKULTATIVNU NASTAVU IZ JEZIKA (PM i JEZIČNA) ĆE UČENICI MOĆI BIRATI NEPOSREDNO NAKON UPISA PREKO ANKETE KOJA ĆE BITI POSTAVLJENA  NA OVOJ STRANICI!

 

 

 

Bookmark the permalink.

Odgovori