ANKETE

Gimnazijalke i gimnazijalci:

na sustavu CARNET LOOMEN na kojeg se prijavljujete sa svojom carnet školskom šifrom i korisničkim imenom imate još jedan kolegij!

U popisu kolegija potražite kolegij “EVALUACIJA I SAMOEVALUACIJA RADA” u koji se upisujete sa šifrom koju ste dobli od razrednice/razrednika. Prilikom sljedećeg ulaza u sustav  to je “vaš kolegij” i za njega ne treba upisivati šifru. Na tom kolegiju moći ćete anonimno ili javno (već prema naravi upitnika) davati svoje prijedloge za poboljšanje našeg zajedničkog rada u Gimnaziji Zabok.

Trenutno je “gore” kratka anketa o provedbi Građanskog odgoja i obrazovanja kao međupredmetne teme u prvom polugodištu ove školske godine koju ste pozvani ispuniti. Unaprijed hvala.

 

Bugoviindex: ponekad neki  pretraživač na računalu zapamti prijavljenog LOOMEN korisnika pa se na istom računalu ne može prijaviti drugi. To se može riješiti brisanjem povijesti upisanih lozinki (i slično).

—————————————————

 

Na ovoj stranici možete pristupiti ispunjavanju anketa o školi.

Ankete su anonimne.

One će nam pomoći da detaljnije i bolje promislimo učenička pitanja, odgovore te uvažavamo komentare i djelujemo kao još kvalitetnija škola.

Anketu morate ispuniti sa upisanom lozikom koju vam je dala vaša razrednica ili razrednik.

LINK NA ANKETU:

Zagorski maturantii

Kvaliteta znanja, podrška učenju i motivacija za više (ANKETA JE ZATVORENA SREDINOM 5. MJESECA I OBRAĐUJU SE REZULTATI; HVALA SVIMA KOJI SU JE ISPUNILI)

Većina sadržaja anketa prilagođena je iz Priručnika – Luburić, V (2010.). Priručnik za samovrjednovanje rada obrazovnih ustavnova. Zagreb. 2010.

 

 

Odgovori