UPISI U GIMNAZIJU 2019./2020.

Udžbenici:

Novoupisani učenici 1. razreda 2018./2019. neće trebati kupovati udžbenike već će koristiti udžbenike i tablete koje će najesen dobiti na korištenje u sklopu eksperimentalnog programa Škola za život. Jasno je da kurikulski način rada uključuje i rad sa dodatnim digitalnim i fizičkim materijalima, ali će troškovi učenika biti svedeni na minimum.

Upisi:

Petak, 13. srpnja od 13:00 – 17:00 (ukoliko će Objava konačne ljestvice poretka biti u 12:00)

Ponedjeljak, 16. srpnja od 8:00 – 16.00

Važno za kandidate na listi: za predizbor fakultativnih predmeta (3. jezik talijanski u jezičnoj, 2. jezik u PM-u, DSD nastava) koje niste mogli birati na stranici upisa upišite se na Carnetov  LOOMEN KOLEGIJ sa svojim školskim korisničkim imenom (e poštom) i lozinkom te pronađite kolegij za učenike gimnazije. Kolegij se nalazi u kategoriji: Srednjoškolske ustanove – Gimnazija Antuna Gustava Matoša, GIMNAZIJA ZABOK UČENICI. Najjednostavnije je nakon prijave u sustav u pretraživač sustava loomen jednostavno upisati GIMNAZIJA ZABOK UČENICI.

LOOMEN KOLEGIJ

Lozinke kolegija su, prema usmjerenju koje upisujete:

novi opća
novi pm
novi j

________________

Gimnazija Antuna Gustava Matoša izabrana je među 26 srednjih škola u kojima će se u školskoj godini 2018./2019. provoditi kurikularna reforma kroz eksperimentalni program Škola za život u svim prvim razredima gimnazije.

Ovdje možete pronaći sve relevantne informacije o upisu učenika u 1. razred gimnazije.

Natječaj za upis učenika u 1. razred u školskoj godini 2019./2020.

Dodatni ispiti i provjere navedeni u natječaju za Gimnaziju provode se samo u izvanrednom slučaju (npr. ako učenik želi kao 1. strani jezik slušati onaj koji nije imao u osnovnoj). 

Struktura upisa u 1. razred srednje škole – izvadak za Krapinsko-zagorsku županiju

ODLUKA O UPISU UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020.

Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u prvi razred srednje škole (pročišćeni tekst 2017.)

Državni pedagoški standard srednjoškolskog odgoja i obrazovanja

 

 „Publikacija – Idemo u srednju!“

Prijave i upisi kandidata u srednje škole za školsku godinu 2019./2020. Idemo u srednju! – redovni učenici

Prijave i upisi kandidata u srednje škole za školsku godinu 2019./2020. Idemo u srednju! – učenici s teškoćama u razvoju

Prijave i upisi kandidata u srednje škole za školsku godinu 2019./2020. Idemo u srednju! – kandidati iz drugih obrazovnih sustava

Odgovori