Popis udžbenika za šk. god. 2020./2021.

Obavijest o radnim bilježnicama i zbirkama zadataka

S obzirom da još nismo u potpunosti upoznati s detaljem hoće li izdavačke kuće uz udžbenik u kompletu prodavati i (virtualnu) radnu bilježnicu, molimo da radne bilježnice zasebno ne kupujete do jeseni, kada ćemo imati sve relevantne informacije – osim onih koje su na popisu jasno naznačene.
Također, s obzirom da je eksperimentalni program završio s tekućom školskom godinom, učenici trećih razreda 2020./2021. trebaju kupiti knjige.

Molimo da obratite pažnju da su udžbenici za opći smjer označeni žutom bojom, jezični crvenom, a prirodoslovno-matematički plavom.

UDŽBENICI ZA PRVE RAZREDE

UDŽBENICI ZA DRUGE RAZREDE

UDŽBENICI ZA TREĆE RAZREDE

Za 4. razrede vrijedi katalog udžbenika iz prošlih godina i eventualni dodatni dogovor s nastavnicima.

UDŽBENICI ZA ČETVRTE RAZREDE

 

Financiranje nabave udžbenika učenicima srednjih škola

Na poveznici možete pročitati informacije o uvjetima prava na financiranje nabave udžbenika učenicima srednjih škola koji su članovi kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade za školsku godinu 2020./2021.

Financiranje nabave udžbenika učenicima srednjih škola s prebivalištem u Gradu Zagrebu

Informacije vezane za nabavu udžbenika koji su besplatni za učenike srednjih škola s prebivalištem u Gradu Zagrebu, za školsku godinu 2021./2022. možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Napominjemo da roditelji učenika s prebivalištem u Gradu Zagrebu skeniranu dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje prava na besplatne udžbenike (navedenu u dopisu) trebaju slati isključivo na e-mail: nabava.srednje-skole@zagreb.hr .

 

Odgovori