Početak nastavne godine

Nešto manje od 400 učenica i učenika, od toga 94 novoupisanih, u ponedjeljak dolazi/ulazi  u novu neizvjesnu, uzbudljivu i vjerujemo – kreativnu i zanimljivu nastavnu godinu.

Prvi dokument – 2020.2021_prve upute o nastavi o novoj nastavnoj godini  je općenit i ne sadrži informacije o rasporedu zvonjenja, trajanju nastave i vašim učionicama – ali i to dolazi uskoro.

 

ORGANIZACIJA NASTAVE PRVI DAN 7. rujna 2020.

  1. i 2. razredi – u 7:45 – tri školska sata Sata razrednog odjela

3. i 4. razredi – u 11:00 – tri školska sata Sata razrednog odjela

Učionice 1. a (Geo), 1. b (Pov) i 1. pm (Bio) nalaze se na 1. katu – desno (piše na vratima), a učionica 1.j. u prizemlju pri izlasku iz hodnika kroz koji su određeni ući.

Mole se roditelji da osiguraju učenicima maske za zaštitu na javnom prijevozu, a u školi ih čeka po jedna maska za svakog učenika.

TRI ULAZA U ŠKOLU

Prilikom ulaska učenika u školu važno je održati red te se odijeljivanjem triju različitih ulaza osigurava manje kontakata među grupama učenika. Apeliramo na učenike da se pridržavaju zadanog rasporeda ulazaka već od prvog dana.

ODJELJENJE ULAZ
jezična odjeljenja stražnja vrata pored garaže
prirodoslovno-matematička odjeljenja dvorišna vrata iz arboretuma
opća odjeljenja glavni ulaz

 

SVAKI RAZRED – JEDNA UČIONICA

Po ulasku učenika u prostor škole, potrebno je desnom stranom hodnika krenuti prema zadanoj učionici. Raspored učionica dodijeljenih razredima nalazi se na poveznici – Učionice dodijeljene odjeljenjima.

 

ŠKOLSKO ZVONO I KORIŠTENJE ODMORA

Također, važna izmjena je i u satnici zvonjenja za početak i kraj sata, te trajanje odmora. To možete naći u tablici u prilogu.
Vrlo je važno naglasiti da učenici ne napuštaju prostor učionice tijekom odmora, osim jednom u danu, što se također može pronaći u navedenoj tablici.
Zvono i odmor

 

VAŽNO:

Učenici su obavezni svakoga jutra izmjeriti tjelesnu temperaturu.

Također, učenici ne dolaze u školu ukoliko

  • imaju simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura – 37,3 ili viša, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje) –
  • ima izrečenu mjeru samoizolacije
  • imaju saznanja da su zaraženi s COVID-19.
Bookmark the permalink.

Odgovori